Om mig

Vi arbejder for dig, med dig, hos dig eller mig selv.


Du fortjener at få hjælp til din markedsføring … køb dig selv fri nu.


Få din egen freelance marketingmedarbejder her!

Det kan godt være overvældende at …


Skulle have styr på det med, at finde den rigtige målgruppe til annoncering på sociale medier, opdatering af og lave ændringer på hjemmesiden, få lavet en rød tråd i virksomhedens visuelle udtryk, og sidst men ikke mindst, få kædet det hele sammen med gode billeder.

Ved at have styr på disse elementer, kommer din virksomhed til at fremstå mere troværdig og professionel, og det giver i sidste ende flere kunder.

Jeg giver dig muligheden for at give slip på alt dette, så du får mere tid til dine kunder, samt tid til at udvikle din virksomhed.

Men der SKAL mere til.

Hvis du virkelig vil noget med din virksomhed, skal du et par trin op ad stigen.
Hjemmesiden skal være sikker, mobilvenlig, hurtig og have de rigtige tekster. Hvis du vil nå dine potentielle kunder og ikke skyde med spredehagl, skal du sætte de rigtige annoncer op. Billeder til hjemmeside, trykt materiale og andre faste steder, skal laves professionelt, og sidst men ikke mindst, skal der en grafiker til, at lave dit logo og andet grafisk materiale.

Få hjælp til …

Hjemmeside · SEO · Responsiv · Design · Visuel Strategi · Professionelle Billeder · Facebook Sider · Facebook Annoncering · Målgruppe Analyse · Google Adwords · Google Analytics · Google Search Console · Google My Business · Grafisk Design · Tekster · Video · Instagram · LinkedIn
Og meget mere marketing.

Professionelle billeder
100%
Hjemmesider
90%
Sociale meider
90%
Visuel identitet (med eksterne)
100%
Kontakt mig, og hør mere.

Hej! mit navn er Carsten Brix

Oprindelig uddannet bager, var i faget 13 år, var et smut forbi IT branchen i 14 år og startede op som professionel fotograf med virksomheden RB Foto i 2014.
Jeg er også far til 2+2 og kæreste til den dejligste kvinde.

Jeg er også lidt nørdet, når det gælder om at få tingene til at gå op i en højere enhed.
Specielt når det gælder at få det grafiske til at spille sammen med hjemmeside, billeder og socale medier.

Er der noget jeg ikke lige kan klare selv, har jeg dygtige grafikere og tekstforfattere i baghånden, der kan klare opgaven.

Hvad indeholder min pakke?

Pakken er mig og jeg tilbyder:


Som freelance marketingmedarbejder, bliver jeg din fleksible marketingafdeling.
For mig er det vigtigt at vi arbejder sammen om et visuelt mål for netop DIN virksomhed.

Lige meget om du bare skal have hjælp til lidt vedligehold og opdatering, eller skal have lavet det hele fra bunden af, kan jeg hjælpe dig, da jeg har et stort netværk af grafikere og tekstforfattere.

Og HUSK! Med i pakken får du samtidig din helt egen professionelle fotograf.

Visuel Identitet

Du kan være sikker på, at dine kunder eller potentielle kunder, godt kan lide at din visuelle kommunikation er ensartet og strømlignet. Jeg hjælper dig med at får styr på alt lige fra billeder over i hjemmeside og til dit trykte materiale m.m.

Læs mere!

Hjemmeside

Med mange år som webdesigner for mindre virksomheder, sørger jeg for at din hjemmeside bliver tidsvarende, moderne og både mobil- og søgemaskine venlig.

Læs mere!

Sociale medier

Med social marketing, kan du ramme din målgruppe/kunder, lige der hvor de er. Jeg kan opsætte både facebook og google Adwords kampagner, der trækker trafik til din hjemmeside.

Læs mere!

Professionel Fotograf

Som professionel fotograf hjælper jeg dig med at blive opdateret og skarp på dine billeder, på alle dine visuelle flader.
4 ud af 5 mener at det er vigtigt at dine billeder er lavet professionelt.

Læs mere!